winaars give-away!

Tromgeroffel!!  Wie o wie won de stoffenpakketjes??

Vooraleer het zover is, toch nog eerst eventjes jullie allemaal bedanken voor jullie deelname! Wat vind ik het ENORM fijn dat er wel 96 mensen meededen!! Ik kreeg bovendien een aantal leuke en nieuwe tips voor patronen, die ik zeker nog allemaal eens rustig ga bekijken. De afgelopen anderhalve week was redelijk hectisch en druk, met een erg zieke dochter en vanalles op het to-do-lijstje, dus het kwam er nog niet van. Ik ontdekte ook een heel aantal nieuwe blogs, van mensen die reageerden. Ook daar ga ik zeker en vast nog eens een bezoekje brengen! BEDANKT dus allemaal!!

Ik schreef de namen en de voorkeur op papieren, knipte ze allemaal, en verdeelde alle naampjes over twee potjes. Onze koer in het winterzonnetje vormde het decor voor de trekking.

IMG_4055
Twee onschuldige kinderhandjes kozen de winnaars:

Voor wie geen zin heeft om het filmpje te zien:

Proficiat Kim en Dorothee!!
Ik probeer jullie zo snel mogelijk te contacteren om ervoor te zorgen dat jullie je geschenkje kunnen ontvangen!

Voor alle anderen die naast de ‘prijzen’ vielen: sorry, er konden er maar twee winnen natuurlijk. Misschien doe ik later nog wel eens zo’n give-away, als ik mijn stoffenkast helemaal verder uit zou mesten 🙂 Maar hoe dan ook: heel veel naai- en crea-plezier, en ik hoop dat jullie hier nog vaak eens komen piepen!

5 gedachtes over “winaars give-away!

Plaats een reactie