Sew challenge 2.1, a.k.a. de pamperbroek, en 2.2.de oef-Nina

for English, scroll down 

In mijn hoofd zag het er allemaal schoon uit. Geweldig en tof en hip en trendy en zomers en draagbaar en al. Het was al een succes nog voor er in de stof geknipt was, echt waar. Helaas draaide dat een beetje anders uit.

Maar misschien even bij het begin beginnen. De sew challenge dus. Dat supertoffe idee van Davina, dat ook in realiteit even tof bleek te zijn als in haar hoofd. Lucky Davina 😉 Zo een succes dat er na deel 1 ook een deel 2 volgde zelfs. Het idee is even simpel als origineel: je krijgt van een andere bloggende naaister drie criteria om mee aan de slag te gaan, en geeft zelf ook 3 criteria aan haar. In oktober kon je al zien wat ik bij de eerste sew challenge maakte, een jasje dat geen onverdeeld succes was, maar dat sinds een tweetal weken (!!)ook eindelijk gedragen wordt, na een soort goddelijke interventie van Rosanne’s persoonlijke held, a.k.a. papa. Deze keer kreeg ik mijn criteria van Tinne, de supercreatieve en productieve dame achter de keitoffe blog Naaisgerief. Allen daarheen voor inspiratie, leuke en originele DIY’s, en ja, zelfs gratis patroontjes voor groot en klein!Klein en grappig weetje is dat wij ooit nog studiegenootjes waren in Leuven, waar is die tijd! Dat de naaiwereld groot maar tegelijk toch ook een beetje klein is, wordt door de sew challenge trouwens bewezen: ook Davina was vroeger, in de lagere school, een klasgenootje van me. En Hanne, de dame achter blog vannaaldjetotdraadje, blijkt de zus van mijn allereerste liefje te zijn, toen ik 15 was of zo 😉 En Daisy, een andere deelneemster van deze sew challenge editie woonde in mijn jeugd twee straten verder, in Oosterlo, of all places 🙂

Maar ik wijk af. De drie criteria waarmee ik aan de slag moest, waren: een broek, voor jezelf, en iets vrouwelijk. Raar maar waar was ik daar meteen blij mee. Ik heb namelijk echt nog luchtige, zomerse broeken nodig voor de hete zomers hier in Washington. En zomerbroeken zijn ook niet te moeilijk, bedacht ik me zo…

Ik kon natuurlijk voor een Sunny Pants-achtige broek kiezen, maar toevallig had ik in de Veritas een leuk Burda patroontje gekocht, dat er net iets ‘anders dan anders’ uitzag, met een soort plooi vooraan, en een vrouwelijk detail in de vorm van een striklint.

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (17)

Ik had de handleiding gelezen en dat zag er niet zo moeilijk uit. Ik moest wel effe slikken toen ik de maattabel bekeek en ik uitkwam bij maat 44 op basis van mijn heupen. Toch wel een maatje of 2-3 groter dan mijn gewoonlijke maat, maar zelfs met nog eens een dubbelcheck leek dit toch juist. Ok, so be it, ik bleef optimistisch over de broek 🙂  Zo optimistisch dat ik mezelf ook nog effe opgaf voor een patroontest zo tussenin, waardoor ik uiteindelijk pas deze week kon beginnen met naaien. Deadlines en ik, meestal gaat dat goed samen. Maar nu dus niet zo… Want toen ik aan de broek begon, had ik al gauw door dat het patroon me niet op het lijf geschreven was… Veeeeeeel te wijd, en zo een vreemde vorm aan het kruis. Ik deed nog effe door, in de hoop dat die plooien soelaas zouden bieden. Maar nope, niet dus. Het zag eruit als… ja… als wat eigenlijk? Een zak? Een pamperbroek of een soort mislukte harembroek?

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (3)

Lag het aan de stofkeuze of misschien aan mijn figuur? Geen idee, maar het is echt een complete miskleun. Ik heb nog geprobeerd het te redden door er een soort van brede zoom rond te maken met het lint erdoor en een strik opzij, waardoor de bovenkant lager kwam en het zak-effect ietsje minder uitgesproken was. Maar toen ik dat liet zien aan manlief, keek die heel bedenkelijk en als de woorden ‘raar’ en ‘zak’ in 1 korte zin samen uitgesproken worden, weet je genoeg.

Zo een zonde van deze heerlijke stof 😦
Ik denk niet dat deze broek veel gedragen gaat worden, al vind ik dat het op de foto’s beter meevalt dan in de spiegel, gek genoeg. Misschien steek ik er een dunner lint in, of verstel ik ze in een heel moedig moment toch nog eens tot een soort sunny pants of zo, als dat nog kan. Of maak ik er een kinderbroekje van. Iemand suggesties wat ik er nog van zou kunnen maken?

Deel van mijn plan was om ineens ook een vrouwelijke top te maken voor de zomer. De Fjara tanktop van Pienkel zat al in mijn hoofd van bij de release, vorige zomer. Tinne maakte trouwens enkele leuke exemplaren! Omdat die me zo’n snel-klaar-projectje leek, maakte ik toch maar snel een soort testversie in een wit coupon-stofje (zie hierboven op de foto’s), vooraleer ik in mijn schone Art Gallery tricot (hieronder) begon te knippen. Ik heb het ietsje korter gemaakt, maar verder was het meteen ok qua maat, oef… Toch iets dat goed zat 🙂 Een patroontje dat ik zeker nog ga bovenhalen!

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (9)

Maar de opdracht was een broek, geen top. Dus daar zat ik dan: dinsdagavond met een ‘pamperbroek’ in plaats van mijn hippe zomerbroek. Nog een paar dagen te gaan om er toch nog iets van te proberen maken… Ik overwoog om het erbij te laten, maar dat knaagde toch een beetje. Plots ging er een lichtje branden. De Nina van Compagnie M: een culotte, oftewel broekrok, stond al een eeuwigheid op mijn naailijstje, en de goesting om die te maken werd nog eens aangewakkerd toen ik heel recent deze versie zag bij Marieke, inclusief stijltips en al!

Een vrouwelijke broek voor mezelf: tsjingtsjing, voldoet aan de criteria!

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (13)

Omdat de tijd erg beperkt was, met name 2 avonden, kon ik me geen testversie noch fouten veroorloven. Spannende bedoening, ik zeg het u! En dat terwijl Rosanne woensdag stevig ziek werd en ikzelf er sinds donderdag ook aan moet geloven. Maar de Nina was mij goed gezind. De uitleg was echt heel duidelijk, en zelfs de rits en de gulp gingen als niks. Ik voelde me de koning te rijk! Werkelijk waar, op 1,5 avond zat de Nina helemaal in mekaar, inclusief aanpassingen! OEF!!! De laatste ‘halve’ avond heb ik gebruikt om de Fjara tops af te werken en mijn burda pamperbroek te zomen.

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (14)

Ik moet zeggen: ik ben er echt content van! De broekrok zit echt heerlijk! Ik koos een zalig luchtig chambray stofje, dat echter ook nu al dienst zou kunnen doen. Ik heb zitten twijfelen over de maat, want ik schommel wel vaker tussen maten, maar koos uiteindelijk voor de M, en die zit perfect! Zou zelfs nog ietsje smaller kunnen. (Hoe ik dus bij maatje 44 kwam voor mijn eerste broek, geen kat die dat begrijpt… iemand ervaring met Burda, die me de uitleg kan geven?)

Ik versmalde de pijpen wel stevig, want vond ze toch net wat te breed. Onderaan voegde ik 15 cm (inclusief naadwaarde, dus komt neer op 11cm langer) toe. Misschien had het meer mogen zijn, misschien minder, dat kunnen we bij een eventuele volgende versie nog eens bekijken.

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (11)

Het was een raar dagje op vlak van weer, gaande van hagel en sneeuw tot wolken en zelfs zon. Foto’s nemen was, naast nogal koud, ook onhandig gezien de continu verandering tussen wolken en zon! Maar zo buiten met wat zon komt mijn zomer-outfit toch net wat beter tot zijn recht…

Dus, als je deze twee naast mekaar ziet:

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (18)

Wat denken jullie ervan?

Ik was alleszins toch tevreden, ondanks het hobbelige parcours. 4 kledingstukken erbij, waarvan er toch zeker 3 gedragen zullen worden. Daar teken ik voor 🙂 Dankjewel Tinne voor deze leuke uitdaging!! Benieuwd wat zij maakte met mijn criteria? Ga zeker kijken op haar blog Naaisgerief!!

Benieuwd wat de anderen zoal gemaakt hebben? Hou zeker de blog van Davina in de gaten voor een overzichtje, of neem eens een kijkje bij de deelnemers van deze en vorige week:

FlaflinkoInspinrationNaaiz Juffrouw KersjesWoohoo by DavinaB-naaisInspinration – Seamsnormal – Lucky Mie – Sewlisi – 196 – Wensjewat – Tantefee – crea-vie – Bij oogappelSien  – Naaisgerief

PS. Omdat ik er zelf zo zot van ben, maak ik graag effe reclame voor Lasso, een originele juwelenwinkel in Leuven, waar ik mijn schone oorbellen heb gevonden 🙂 Ook onze trouwringen en mijn verlovingsring komen van daar trouwens, wij zijn fan 🙂

lilliepawillie sew challenge maart 2017 (16)

Follow (bloglovin)

Een reactie maakt mij altijd blij!

patroon/pattern:
– broek/pants: Burda patroon – Veritas (sorry, only paper version…)
– culotte: NinaCompagnie M
– top: Fjara racerback topPienkel
stof/fabric:
– broek/pants: See you at six drops zwartwit – BelleLien
– Culotte: denim chambray Michael Levine Fabrics
– Fjara 1: white jersey – remnant at G Street Fabrics
– Fjara 2: Art Gallery Wanderer – Temple Knit in AllanqueHawthorne Threads

In my head it all seemed like a perfect plan, these pants I wanted to make for the second edition of the sew challenge. A cool, hip, trendy, summery pair of pants, just what I needed for the hot Washington summers here. But sometimes things just don’t go as planned… It started with the 2nd edition of the sew challenge, a challenge invented by Davina from the blog Woohoo. The idea is simple but really good: you give 3 criteria to another blogger, and receive 3 of your own, and you start from there. In octobre you could already see what I made for the first edition, a jacket for Rosanne, that wasn’t an undivided succes, but since a divine intervention from her personal hero, a.k. daddy, she decided to wear it 2 weeks ago 🙂

This time I received my criteria from Tinne, the super creative lady behind the blog Naaisgerief., literaly translated as ‘Nice stuff’, and that says it all! So if you are interested in DIY, free patterns for kids and ladies, and just lots of ideas: please go and check her blog!! Her criteria were these 3: for yourself, pants, feminine. And it might seem strange, but I was actually happy with those, since I really need airy, summery pants for summer. And I had just bought a Burda pattern on sale in Belgium last december, which had a nice view and just looked a bit different than other pants, something I liked. With the ribbon I also had a feminine detail, so I thought this was it! It seemed easy, based on the instructions. I was a bit surprised by the size I had to take, based on my measurements, which was about 2-3 sizes above my usual size. But I stayed optimistic, even that optimistic that I applied for a pattern test in the meantime. This meant I only had this last week to start working on my project… Normally deadlines work very good for me, but this time I seemed to have run out of luck… It became quite soon clear to me that these pants were not made for me, or for my body. Way too wide, and a strange shape at the crotch (hope this is a right word to use?). I kept on going, hoping the pleads would make it work, but nope… No luck there either. It looked like… a bag? a diaper pants? some mismade pair of harem pants? My husband used the words ‘strange’ and ‘bag’ in one short sentence, so it was quite clear… I really don’t know what made it go wrong: the fabric, my figure, the size, … I tried to save it by making a broad seam, and making a ribbon loop in it, making the pants a bit lower on the hips and less baggy. But it still didn’t look good… Such a shame of this gorgeous soft fabric 😦 I don’t think I’m going to wear these pants, although I think the pictures make it look still a bit doable. Maybe I will change the ribbon for a smaller one, or maybe I’ll try to find the courage to change the pants, either for myself or for my daughters. Anyone have another suggestion?

Part of my plan was to make a whole outfit, including a feminine top for summer. I had seen the release of the Fjara tanktop by Pienkel last summer, and really wanted to make it too. I made a test version out of a remnant, and besides making it a bit shorter, it was immediately right on size. Quite a relief after the pants 🙂 I made a second version in a gorgeous art gallery knit, and since it is such an easy, quick, and thus rewarding project, I think I might make some more later on!

BUT… the criteri said: pants. Not ‘tops’. So here I was, Tuesday night, with a pair of pants that I didn’t like. 2 more nights to make something else. I did think of not trying, but then I thought of a project which was on my list already for ages: the Nina skirt/culotte from Compagnie M. Recently I had seen this version on Marieke’s blog, and it was very inspiring, so this seemed the perfect solution! With only 2 evenings left, I couldn’t make a test version, nor did I have ‘time’ for mistakes. Kind of stressfull! Even more when Rosanne got sick on Wednesday and I myself followed her example on Thursday… But… Nina had more luck for me! Believe it or not: on even 1,5 evening it was all ready, adaptations included! Yay! I did make it longer and less wide, which I liked better. I was between size M and L, but decided on M, and got lucky, again 😉 I must say I am really happy with my Nina Culottes! This way I ended up with 4 pieces of clothing, and will end up wearing at least 3 of it 🙂 That sounds good to me 🙂 So thank you Tinne for this great challenge! Are you curious for what she made with my 3 criteria? Go check her blog Naaisgerief!!

And if you are curious what all other participating seamstresses have made? Keep an eye on Davina’s blog, or go and have a look at these participants of this and last week:

FlaflinkoInspinrationNaaiz Juffrouw KersjesWoohoo by DavinaB-naaisInspinration – Seamsnormal – Lucky Mie – Sewlisi – 196 – Wensjewat – Tantefee – crea-vie – Bij oogappelSien  – Naaisgerief

Follow (bloglovin)

Thank you for visiting my blog!
Any comment is of course highly appreciated😉

Advertentie

43 gedachtes over “Sew challenge 2.1, a.k.a. de pamperbroek, en 2.2.de oef-Nina

 1. Amaai wat een leuke broeken. Ik wou dat ik meer tijd had om zo een challenges aan te gaan of zelfs eens op een naai weekend te gaan om dan zoveel mogelijk creatief bezig te zijn. Super mooi gedaan en dan nog dat zonnetje op de achtergrond.

  Geliked door 1 persoon

  1. ik naai ook maar enkel ’s avonds hoor, overdag heb ik daar geen tijd voor! Ik weet niet hoe jouw programma eruit ziet, maar misschien kan dat ook lukken? Naaiweekends zou ik heel graag ook eens doen, maar dat is extra moeilijk zo vanuit Amerika 🙂

   Like

 2. O, wat een stress, met zo’n hobbelig parcours! (Herkenbaar ☺) Maar de resultaten mogen er zeker zijn! En Burda heeft gewoon heel rare maten en vreemde vormen, als ik het zo hoor en lees (en zelf kon ervaren met een Burda-kids patroon).

  Geliked door 1 persoon

  1. ja idd, hobbelig was het wel 🙂 Het moet idd iets zijn met die Burda… En dat terwijl ik aan de burda 7828 wil beginnen, oeps… 😉 Toch nog niet geleerd, ikke 😉 Dankjewel voor de complimentjes in elk geval!

   Like

 3. Mo waauw, ik bewonder je doorzettingsvermogen Barbara! Maar dat kantje kende ik precies nog van jou, van vroeger 🙂 Echt knap gedaan! En je ehm… pamperbroek.. zit achteraan wel goed he, enkel vooraan nog zo’n gekke plooi. Misschien kan je er zelf nog wel een plooi instikken? Ik zou het ff aan de kant leggen en wie weet heb je binnen afzienbare tijd weer goesting om dat nog es op te pakken!

  Geliked door 1 persoon

  1. ja dat is misschien wel een goeie raad, idd, om het gewoon effe weg te leggen en misschien later nog eens vast te pakken… Nu heb ik er echt geen zin in 🙂 En grappig dat je dat zegt van vroeger 🙂 Zou wel eens kunnen 😉 dankjewel in elk geval!!

   Like

 4. Heerlijk geschreven! Ik vind de broek eigenlijk niet zo pamperachtig dan je zelf vindt en vind het echt een toffe broek. Misschien is het gewoon aanpassen? Of moet je het in real life misschien eens aan een vriendin tonen, want uiteindelijk … als het eens iets anders is vinden mannen het nogal snel iets raar he.

  Geliked door 1 persoon

  1. haha, dat is ook wel een waarheid als een koe, van die mannen! Daar maak je me wel mee aan het lachen 😉 Ja, ik merk dat er meerderen zeggen dat het meevalt, maar toch lijkt het echt zo niet als ik in de spiegel kijk… Ik ga het wat laten liggen en zie nog wel wat ik ermee doe. En als m’n mama hier op bezoek komt, zal ik eens vragen wat ze ervan denkt 🙂 goeie tip!

   Like

 5. Die broek heeft thans iets … al is hij wel wat aan de grote kant voor jou!
  Ik heb dat ook meestal voor met mijn bovenste contreien … als ik me opmeet kom ik altijd bij vrij grote maten uit … maar eens gemaakt is dat dan als een zak rond mijn lijf! :/

  And … you rock that culotte!! Heb zo wel mijn bedenkingen bij dat model .. en zie me er eerlijk gezegd niet in rondlopen. Maar … met deze versie doe je me echt een beetje twijfelen. Dat je een jeansachtige stof koos, zal er ook veel mee te maken hebben. En die topjes, zalig. Wil ik ook eens maken 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. dankjewel, wat een leuke reactie!! het is idd een beetje zoals je zegt: opmeten en dan is het toch niet goed, vervelend! Die culotte is idd wel iets waar je van moet houden, maar toch denk ik dat het, idd mits de juiste stofkeuze, echt wel heel leuk kan zijn. Zag je trouwens de Nina culotte van Sisko by Mieke al? Moet je anders eens googelen. Dat is een geweldige versie! Topjes zijn heel makkelijk, zeker een aanrader!

   Like

 6. ivyjansen

  Amai, vier kledingstukken op een week tijd, hoe heb je dat klaargespeeld? Die Burda broek past achteraan toch heel mooi. Misschien moet je vooraan gewoon het teveel aan stof voor de plooien wegnemen? En de Nina en de topjes zijn absoluut geslaagd !!

  Geliked door 1 persoon

  1. elke avond zitten naaien vanaf dat de kids in bed lagen. Beetje een uitputtingsslag, dat wel 🙂 Niet voor elke week te doen 😉 Die plooi wegnemen is idd een idee… Ik ga de broek voorlopig even laten liggen, maar misschien ga ik er nog wel mee aan de slag als ik daar terug zin in krijg 😉 dankjewel voor de complimentjes!!

   Like

 7. Wow! Dat is snel dat ik jouw Nina al kan bewonderen! Staat je geweldig! Hij hoeft echt niet langer, zeker voor een zomerse versie is dit heel leuk. Maar een volgende kan je altijd nog wat extra centimeters geven om te zien hoe dat is. Blijft een beetje puzzelen de juiste lengte voor culottes vind ik zelf.
  En die andere broek, tja… ikzelf ben nooit echt fan van de sunny pants achtige broeken geweest. Hoewel ze waarschijnlijk zalig zal zijn om te dragen. Op de foto’s staat hij je in ieder geval nog best goed. Het lint zou ik weglaten dat maakt je precies daar breder waar je dat misschien precies niet wil.
  Maar hoe dan ook een geweldige score in 1 week, wow!

  Geliked door 1 persoon

  1. dankjewel! Dat lint zou ik idd zeker wegdoen, zet idd de aandacht net op een plek die ik niet bepaald in de kijker wil zetten 😉 Ik ga nog zien wat ik er uiteindelijk nog mee ga aanvangen, met de hele broek… Die Nina, ja, daar was jij een grote inspiratie voor he! Dankjewel dus ook aan jou 😉 Het is idd een beetje kijken voor de lengte, korter lijkt me wel niet echt je-dat. Langer misschien wel, zoals jou of die van Sisko by Mieke, ook zo’n schone. Alleszins een fijn model om te maken en te dragen!

   Like

  1. idd, dat denk ik ook 😉 Nochtans denk ik dat er veel figuren met zo’n broekrok kunnen taan, als je de juiste stof neemt en goed combineert. Maar het is ook een kwestie van smaak natuurlijk… Dankjewel in elk geval!

   Like

 8. Hi Barbara, ik buig nederig het hoofd🙏👏! Wat een ijver seg… En dan inderdaad wetende wat je allemaal nog presteerde deze week💪! Mmm, die eerste broek… Kan je de maat niet verkleinen? Maar dan gaat uwe derrière er misschien weer niet meer ingeraken… Zie ik goed dat er een roos rdeuctieplakkertje geplakt is op het patroon😂? Misschien is dat niet voor niets😂? De tweede staat je goed! Ik probeer me wel voor te stellen hoe het er uit zou zien als je niet versmalde en verlengde😂😂😊😋. Btw, ik ben ook niet meteen een Sunnypantsbroekenmens maar ben wel heel blij met de mijne… http://naaisgerief.blogspot.be/2016/05/sunny-pants-en-hoe-zit-dat-nu-eigenlijk.html?m=1. Het overwegen waard…

  Like

  1. haha, nederig het hoofd buigen, dan doen we dat voor mekaar he! Mja, verkleinen, ik weet niet goed hoe ik dat nog zou moeten doen, omdat dat voorpand en de zakken dan raar gaan komen. Maar ik denk dat ik vroeg of laat nog wel eens iets zal proberen 😉 En grappig, ik had dat ook bedacht van dat soldenstickertje! Moet wel iets mis mee geweest zijn he 🙂 Een sunny pants achtige broek lijkt me het meest haalvbare nog… Ooit probeer ik het 😉

   Like

  1. dankjewel 🙂 Ik denk dat de foto’s het er id beter doen uitzien dan ze is, maar misschien valt het ook net ietsje beter mee dan ik denk… ooit ga ik er nog wel eens mee aan de slag, als ik daar terug wat zin in heb 🙂

   Like

 9. Zelfgemaakte kledingstukken…voorlopig kan ik daar enkel maar van dromen. Een sunny pants staat evenwel op het programma van de avondschool. By the way: wie niets doet, ook niets misdoet. Ik snap jouw teleurstelling evenwel, zeker na al de tijd en het werk dat je erin gestoken hebt. Maar hé…dan toch een leuk topje en een broekrok die goed aanvoelt. Dikke pluim voor jouw volharding, daar mag je best trots op zijn zene!!! P.S. omdat je er onlangs nog eens naar vroeg…m’n eerste ‘naaiwerkjes’ – na 1/2 jaar avondschool – staan intussen on-line 😉 . En ook nog merci voor al die tips re. andere naaiblogs, keep up the good work!

  Geliked door 1 persoon

  1. dankjewel!! Heel lief!! En je hebt helemaal gelijk: wie niks doet, kan niks misdoen 🙂 En wees gerust: zelfgemaakte kledingstukken ga jij binnenkort ook kunnen maken! Ik ben nu mijn reacties aan het doorlopen, maar ga daarna, wrsch straks of een van de volgende dagen, zeker jouw naaisels bekijken, want ben heel benieuwd! Wordt die sunny pants dan je eerste kledingstuk? Succes ermee he!!

   Geliked door 1 persoon

   1. Het eerste kledingstuk wordt een simpel rokje met overslag. Als laatste dit schooljaar de sunny pants 😉 .Dank je voor die succeswensen, Barbara. Kruipt allemaal heel veel tijd in. Alleen al een patroon tekenen…ja wadde! 😉

    Geliked door 1 persoon

 10. Ok, ik vind die broek echt super leuk! Staat je echt wel cool! 😎 Die topjes ook trouwens. Hier ook grote fan van Lasso. En wat een doorzettingsvermogen seg. Als ik zie wat je voor de patroontest ook nog aan werk hebt verzet, denk ik dat jij niet veel geslapen hebt de voorbije twee weken. 😯😊 Tijd voor welverdiende rust nu. 👌🙀

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: #happythings2017 – week 1 – Lilliepawillie

 12. Pingback: Let’s sti(c)k together 1: Burda 7828 – Lilliepawillie

 13. Pingback: 10 interessante patronen voor damesbroeken – 10 interesting patterns for pants – Lilliepawillie

 14. Pingback: Let’s Sti(c)k together – part 2, dit is Belgisch! – Lilliepawillie

 15. Pingback: It’s getting hot in here… – Lilliepawillie

 16. Pingback: Sew Challenge III – Vienna dress & e-reader sleeve – Lilliepawillie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s