wonderful world of joyland

Een nieuw jaar dient zich aan. 2015 zit erop. Iedereen maakt voornemens, iedereen wenst iedereen allerhande persoonlijke en minder persoonlijke dingen. Dingen waar we allemaal nood aan hebben of waar eenieder op hoopt of van droomt. Zoals liefde, vriendschap, een goede gezondheid, rust, tijd, mooie momenten, geluk, … Bij de ene is het leven er gul mee, bij de andere niet, maar allemaal verlangen we ernaar. En dan zijn er nog de dingen die net heel specifiek voor die ene persoon bedoeld zijn, omdat die net datgene graag doet, of nodig heeft, of … Dat er snel een zwangerschap mag komen (die wèl goed loopt) (beiden wens ik op dit moment aan meerdere lieve mensen rondom mij toe…), of dat er een gezond kind geboren mag worden (idem), enz. Jullie kunnen  dit rijtje vast wel aanvullen.

Ik wens jullie dus toe: precies datgene wat jullie zelf verlangen, datgene waar jullie op hopen, datgene waar jullie van dromen, datgene wat jullie nodig hebben.

DSC_0189

En daarnaast heb ik nog één specifieke wens voor jullie: dat jullie de wereld met een kinderlijke openheid en puurheid kunnen zien en ervaren. Dat jullie verwonderd en enthousiast kunnen zijn over kleine, eenvoudige dingen. Dat jullie vele kleine gelukjes mogen ervaren. En zoveel meer.

DSC_0187

DSC_0191

Willen jullie ook even wegdromen bij dit muziekje, surf dan naar dit filmpje, of naar de ontelbare anderen op internet 🙂 Ik heb een (heel) kleine verzameling van deze muziekdoosjes, maar word steevast instant  gelukkig als ik op m’n zoldertje zit en ze eventjes laat spelen, al is dat soms maar even… Het zijn die kleine gelukjes die het leven zoveel mooier kunnen maken, als je ’t mij vraagt. Daar wil ik jullie graag even in laten delen…

Maak er een wondermooi jaar van!

Follow– bloglovin


Advertentie

9 gedachtes over “wonderful world of joyland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s